Reservering Strackxhoeve

 

Aan de Rode Laakstraat in de gemeente Laakdal in België, ligt de Lenteland-boerderij “Strackxhoeve”. Hier is Brent Slaets vanaf januari 2022 een regeneratieve gemeenschapsboerderij aan het opzetten. Sinds begin 2023 is ook zijn partner Jolien Vanden Wyngaert aangesloten.
Deze boerderij is 7 hectare groot, inclusief een perceel bos van 1,4 hectare, en ligt in een plattelandsgebied met uitgestrekte bossen en heide. De percelen grenzen aan twee kleine waterlopen, een natuurgebied en aan het gehucht Veerle-Heide. Op korte afstand bevinden zich Westerlo, Scherpenheuvel-Zichem en Herselt, iets verder liggen de steden Diest, Aarschot en Geel.
Er is een woning die nog verbouwd moet worden, zodat er ruimte komt voor de nieuwe boeren.

Reserveer hier alvast je certificaten voor Strackxhoeve!

 

Deze mensen gingen je voor:

Hendrik heeft € 15.000 geïnvesteerd

Ik ben blij dat de investering van de voorbije jaren in de Strackxhoeve nu verder leeft in een jonge regeneratieve boerderij onder de vleugels van Lenteland. Een uniek project voor de Kempen !
 

Start het reserveringsproces

Heb je al een Landdelen account? Log dan in. Heb je geen account? Vul je e-mailadres en gewenste wachtwoord in om een account te maken.
Aantal aandelen (à € 100,00)
Bedrag (in hele €)
Emailadres
Wachtwoord
 

Informatie

Reservering om later aandeelhouder te worden van Gemeenschapsboerderij Strackxhoeve cvba. De definitieve investering en overeenkomst volgt later. Je gaat nu geen bindende overeenkomst aan.