Financieringsronde Lenteland

 

Lenteland ontwikkelt regeneratieve boerderijen waar iedereen mede-eigenaar van kan worden. Door hier certificaten te kopen, investeer je in meerdere Lenteland boerderijen tegelijk én zorg je ervoor dat er meer boerderijen ontwikkeld kunnen worden. Zo draag je direct bij aan meer natuur, een gezonde bodem en lokaal gezond eten op steeds meer plekken in Nederland.

Je investering is waardevast, want het meeste geld is nodig voor grond en gebouwen, waarvan we verwachten dat die hun waarde behouden.

Koop hier je certificaten in Lenteland coöperatie.

 

Deze mensen gingen je voor:

iemand heeft geïnvesteerd

Mishandeling van landbouwgrond is een fout en eindig gebruik. Dat moet anders en we hopen dat jullie laten zien dat het anders kan. De bodem zal haar dankbaarheid tonen!

iemand heeft geïnvesteerd

Regeneratie heeft de toekomst

Jp heeft € 500 geïnvesteerd

sta helemaal achter dit initiatief

Reinout heeft geïnvesteerd

Problemen ontkennen of er over klagen gaat ons nergens brengen. Proberen het te veranderen is moeilijk, maar moet wel gedaan worden. Daar draag ik graag aan bij.

iemand heeft geïnvesteerd

Lenteland is een inspirerend voorbeeld van regeneratie 'voorleven'. Niet alleen praten over een duurzame toekomst, maar doen, dichtbij huis en 'down to earth'. Samen de bodem herstellen en gezond eten produceren. En velen de kans bieden om mee te doen..!
€ 406.500
 
81% behaald
van € 500.000
 
98 investeerders
 

Start het investeringsproces

Heb je al een Landdelen account? Log dan in. Heb je geen account? Vul je e-mailadres en gewenste wachtwoord in om een account te maken.
Aantal certificaten (à € 100,00)
Bedrag (in hele €)
Emailadres
Wachtwoord
 

Informatie

Je koopt certificaten en wordt lid van Lenteland coöperatie U.A..