Financieringsronde Lenteland

 

Lenteland ontwikkelt regeneratieve boerderijen waar iedereen mede-eigenaar van kan worden. Door hier certificaten te kopen, investeer je in meerdere Lenteland boerderijen tegelijk én zorg je ervoor dat er meer boerderijen ontwikkeld kunnen worden. Zo draag je direct bij aan meer natuur, een gezonde bodem en lokaal gezond eten op steeds meer plekken in Nederland.

Je investering is waardevast, want het meeste geld is nodig voor grond en gebouwen, waarvan we verwachten dat die hun waarde behouden.

Koop hier je certificaten in Lenteland coöperatie.

 

Deze mensen gingen je voor:

Paul heeft geïnvesteerd

Dit is waar het naar toe moet in het boerenbedrijf.

Roel heeft geïnvesteerd

Ik ben ervan overtuigd dat de landbouw toe is aan een transitie waarbij het onderdeel wordt van de natuur. De wederkerigheid op het gebied van biodiversiteit en community, spreekt mij erg aan. Hopelijk komt er snel een boerderij bij ons in de buurt ☺️

Jaco heeft geïnvesteerd

Sociale motivatie

iemand heeft geïnvesteerd

Met eigen ogen zag ik op Bodemzicht hoe regeneratieve landbouw ons land weer gezond maakt en dat het begint met gezonde grond. Ik zag volop insecten, blije dieren en een overvloedige oogst! En het draagt ook nog eens bij een mooier, rijker landschap!

Gerard heeft geïnvesteerd

Steun aan praktisch initiatief voor realiseren van regeneratieve landbouw dat de toekomst heeft en belangrijk is voor een gezonde bodem, biodiversiteit en voor het leven in evenwicht met de natuur
€ 664.700
geïnvesteerd door 197 investeerders en 2 donateurs
66% behaald
van € 1.000.000
 

Start het investeringsproces

Heb je al een Landdelen account? Log dan in. Heb je geen account? Vul je e-mailadres en gewenste wachtwoord in om een account te maken. Je kunt kiezen om te investeren of te doneren.
Aantal certificaten (à € 100,00)
Bedrag (in hele €)
Emailadres
Wachtwoord
 

Informatie

Je koopt certificaten en wordt lid van Lenteland coöperatie U.A..